MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Mesut Bakkal, yarın akşam oynayacakları Galatasaray maçına hazır olduklarını söyledi, "Şansızlığımızı bu maçla kırmak istiyoruz" dedi.
Mersin İdmanyurdu, bugün Macit Özcan Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. Pas, orta ve savunma üzerinde duran kırmızı lacivertli takım, daha sonra çift kale maç yaptı. Özellikle korner atışları ve frikik çalışmalarına önem veren oyuncuların antrenman süresince morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Kaleci antrenmanları üzerinde durarak oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Mesut Bakkal, ahtrenmanın bitiminde şunları söyledi:
"Şanssız havayı kırmak istiyoruz. Oynadığımız 3 maçta mağlup olduk. Mağlubiyetleri durdurmamız yazım. Şunu da belirtmek gerek, özellikle Akhisar Belediyespor maçı ve ondan sonra Kayserispor maçı topla oynama yüzdeleri bizden yanaydı. Çok pozisyon ürettiğimiz maçlarda bireysel hatalardan, yediğimiz hatalı goller var. Yani kazanmayı hak ediyorduk. Galatasaray ligin en iyi takımlarından. Ancak, biz de tecrübeli bir takımız. İyi oynayacağımızı düşünüyorum, iyi mücadele edeceğinizi düşünüyorum. Biraz daha mücadeleyi, kazanma arzusunu ortaya çıkardığımız zaman iyi bir sonuçla oradan çıkıp iyi bir başlangıç yapacağımızı umut ediyorum."

FOTOĞRAF