Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen 1 TOMA, 2 akrep, 16 hafif ticari araç, 3 otomobil, 1 zırhlı otobüs ve 3 motosiklet düzenlenen törenle teslim edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü ile hayırseverlerin desteğiyle alınan 26 aracın teslimi için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Emniyet ve Asayiş Derneği Başkanı Ali Cilve, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ile polisler katıldı.
Törende konuşan Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, vatandaşların huzur ve güveni için 24 saat çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Araç filomuzu yeniledik. Toplamda bu yıl 40 tane yeni araçla beraber araçlarımızın bir kısmını ilçelerimizde, bir kısmını merkezde kullanacağız. Bu araçlarla beraber 5 tane daha yeni asayiş ekibi oluşturduk. Toplam ekip sayılarımızı artırdık. Bundan sonraki süreçte ildeki asayiş olaylarını daha iyi hissettireceğini düşünüyorum. Özellikle ilimizin merkez olarak tabir ettiğimiz bölgelerinde yeni ekiplerimizi görevlendireceğiz. Daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz, hayırlı olsun."
Yılmaz’ın konuşmasının ardından kurban kesilerek dua edildi ve yeni araçlar hizmete alındı.

FOTOĞRAFLI