Ömür AVCI/ TRABZON,() – TRABZONSPOR camiasını sezon başlamadan krize sokan Onur Recep Kıvrak olayının mutlu sonla bitmesi, kritik Rabotnicki rövanşı ve lig öncesi bordo-mavili takıma derin bir nefes aldırdı.
Takım kaptanı Onur’un 28 Temmuz’da Makedonya kampından ‘izinli olarak’ Türkiye’ye dönmesiyle başlayan kriz, Sportif Direktör Süleyman Hurma’yı da istifanın eşiğine kadar getirdi. Süleyman Hurma’nın 29 Temmuz Çarşamba sabahı Türkiye’ye dönmesi, aynı akşam yeniden Makedonya kampına katılmasıyla krizin daha da büyümesini önleyen bordo-mavililer, bugün de Onur’un yeniden takıma katılmasıyla rahatladı. Bir haftalık izni yarın bitecek olan Onur Recep Kıvrak, karayoluyla bugün öğle saatlerinde Trabzon’a geldi. Dostlarıyla öğle yemeği yiyen Onur, daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmek istedi. Hacıosmanoğlu’ndan, “Önce Süleyman Bey ve Şota ile görüşsün” yanıtını alan Onur, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu iki isim ile bir araya geldi.
2 SAAT KONUŞTULAR
Kamuoyu tarafından yanlış algılanacak davranışlar sergilediği için Süleyman Hurma ve Şota Arveladze’den özür dileyen Onur Recep Kıvrak, sezon başlamadan önce böyle bir krizle anılmaktan duyduğu rahatsızlığı da iletti. Takım kaptanı olarak sorumluluklarının farkında olduğunu, kulüpteki hiyerarşiye her zaman uymaya çalışan bir oyuncu olduğunu vurgulayan Onur, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından tüm camiayı rahatlatan açıklamasını kulüp sitesinden yaparak, “Şu anda çok mutluyum” ifadesini kullandı.
İMZA, TARTIŞMALARA NOKTA KOYDU
Onur’un yaptığı disiplinsiz davranışlar nedeniyle ceza verileceği bordo-mavili yöneticiler tarafından da dile getirilmişti. Başkan Yardımcısı Ali Kemal Başaran’ın dün yaptığı, “Süresiz kadro dışı bırakılmalı” açıklaması da kafaları karıştırırken, Onur’a ağır yaptırımlar uygulanabileceği, hatta takım kaptanlığının elinden alınabileceği de dile getirilmişti. Ancak Onur Recep Kıvrak’ın bugün kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, 'Takım Kaptanı' imzasını kullanması, bu tartışmalara da noktayı koydu.