Ferah IŞIK / İZMİR, ()
KADRODA REVİZYON
GEÇEN hafta deplasmanda Adanaspor'a 2-1 yenilen Denizlispor'da Göztepe maçında kadroda revizyona gidildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Adana'da on birde görevlendirdiği kaleci Kazım, stoper Cenk, golcü Şaban ve orta saha Serkan'a forma vermedi. Şaban'ın son idmanda sakatlandığı açıklandı.
2 SAKAT
Mehmet Altıparmak, Göztepe'ye karşı İsmail, Al Mubaraki, Kerem ve Leozinho'yu sahaya sürdü. Denizlispor'da sakatlıkları bulunan Tuna ve Genkov ise 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.
GÖZTEPE'DE 4 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK
Göztepe'nin çalıştırıcısı Metin Diyadin, Denizlispor müsabakasında 4 zorunlu oyuncu değişikliğine gitti. Metin Diyadin, takımının 1-0 kaybettiği Giresunspor maçında sağ alt adalesi yırtılan sağ bek Fuchs'un yerine Erkan'ı, burnu kırılan orta saha Özgür'ün yerine Ertuğrul'u, ter idmanında sakatlanan forvet arkası Besara'nın yerine Gökhan Karadeniz'i ve kart cezalısı kanat oyuncusu Leroy'un yokluğunda da Emre'yi oynattı. Sarı-kırmızılı takımlda Ertuğrul, Emre ve Erkan, bu sezon ilk kez ilk on birde şans buldu.
1000 DENİZLİSPOR TARAFTARINA KARŞILIK 400 GÖZTEPELİ
PTT 1'inci Ligi'nde oynanan zorlu mücadeleye futbolseverler, fazla ilgi göstermedi. Ev sahibi Denizlispor'u 1000'e yakın taraftarı desteklerken yaklaşık 400 Göztepe taraftarı da stattaki yerini aldı.