BAŞARILI SEZON GEÇİRDİK 

Basketbol ligini ikinci sırada tamamladıklarını ve Play-Off’lara kaldıklarını belirten Samsunspor Kulübü Basketbol Takımı Genel Menajeri Emre Ekim, "Basketbolda son 2 sezondur yeni bir yapılanmaya gittik. Başkanımız Yüksel Yıldırım ve ekibimiz önderliğinde çok ciddi güzel bir yapılanma oluşturduk. Son anda şampiyonluk kaçmış olabilir ama bu demek değildir ki biz başarısız bir sezon geçirdik. Bence çok başarılıyız. Kendi bütçemize ve kulübün yeni yapılanmasına rağmen çok yol kat ettik. Bundaki en büyük faktör Başkanımız Yüksel Yıldırım, Jasper Yıldırım ve yönetimimizdir. Baktığımız zaman 2 senedir İlker Salman hocamız ve ekibi, oyuncu grubu çok iyi bir kimya ve sinerji yakaladı. Bununla beraber mücadele eden, son topa kadar savaşan bir takım oluşturduk. Bu seneki takımımızın enerjisi ve atletizmi çok yüksek. Maçlarımıza gelen taraftarlarımıza da çoğu maçta keyif verdiğimizi düşünüyorum” dedi.

SAHA AVANTAJI BİZDE 

Taraftarın desteği ile Play-Off’lardan şampiyon olarak çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Emre Ekim, “Taraftarımız, her hafta sayıları artarak bizi desteklediler. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz senelere baktığımızda genelde takımlar 23 galibiyetle bir üst lige çıkmış. Ama maalesef bizim de şansızlığımız 23 galibiyet yetmedi. Ne olursa olsun ikinci bitirmek de bizim için büyük bir başarı. Play-Off’da da saha avantajını almış bulunuyoruz. Samsun’da oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Samsun’daki maçları kazandığımız taktirde şampiyon olacağız ve Süper Lige çıkacağız.  Bunun da oyuncular ve teknik ekibimiz bilincindeler. Umarım her şey yolunda gider" 

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Play-Off maçlarında taraftarların desteğine ihtiyaçlarını olduğunu belirten Ekim, “Bu hafta Play-Off maçları başlıyor. Biz ikinci sırada bitirdik ve dokuzuncu sıradaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile oynayacağız. Kazandığımız taktirde 4’üncü ve 5’inci maçın galibiyle ve daha sonra da final oynayacağız. Burada en büyük destek yine Samsunspor taraftarında. Buradan bütün taraftar gruplarına, bütün basketbol severlere ve bütün Samsunspor camiasına sesleniyorum, bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.