Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankasınca ilk kez verilen "İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü" takdim edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da törene katılarak,  gurura ortak oldu. 

"SON DERECE ÖNEMLİ"

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Devlet Konukevi`nin bahçesinde düzenlenen Dünya Bankası İklim ve Kalkınma Liderlik Ödül Programı`nda yaptığı konuşmada, kendisine verilen ödül için, "Bu son derece anlamlı ödülü, çocuklarımızın adil bir geleceğe kavuşması için tek yürek olmuş tüm doğaseverler adına kabul ediyorum. Dünya Bankası Türkiye Temsilciliğine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"DÜNYA ORTAK EVİMİZ"

Ödül törenine katılan ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan "Dünya Bankası tarafından ilk kez verilen "İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü" "Dünya ortak evimiz" diyerek iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konusunda gösterdiği öncülük ve büyük çaba dolayısıyla Emine Erdoğan hanımefendiye takdim edildi" ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.