İhlas Vakfı Koordinatörü Sefer Koçyiğit, Kastamonu’da katıldığı bir konferansta gençlere büyük hedeflerinin olması yönünde tavsiyelerde bulundu.

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Sefer Koçyiğit, Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Derneği Sıla Öğrenci Yurdunda "Yokuşa Akan Sular" konulu konferans verdi. Konferansa dernek yöneticileri, yurt personeli ve yurtta kalan öğrenciler katıldı. İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Sefer Koçyiğit, Necip Fazılın Sakarya Şiirini yorumlayarak, gençlere vatanını, milletini ve mukaddesatını sevmelerini tavsiye ederek, gençlere vizyon sahibi olmalarını söyledi. Hedefi olmayan ve hedefleri üzerinde çalışmayan toplumların başka milletlerin hakimiyetine gireceğini ifade eden Koçyiğit, konferansın sonunda İhlas Vakfının yurt içi ve yurt dışındaki yurt, eğitim ve yardım faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Konferansın ardından öğrencilerle de bir süre sohbet eden Koçyiğit, gençlere ailelerine, memleketlerine, dinine ve insanlığa karşı görevlerinin olduğunu belirterek, bu görevlerini harfiyen yapmaları tavsiyesinde bulundu.