Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın, hafif sakatlığının bulunması ve sarı kart sınırında olması sebebiyle Fenerbahçe derbisi öncesi oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve kupadaki Manisaspor maçında dinlendirileceği öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor’u 3-2 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da 23. haftada oynanacak kritik Fenerbahçe derbisinin planları yapılmaya başlandı. Ligin gol krallığı zirvesinde Demba Ba ve Fernandao ile birlikte 13 golle ilk sırada yer alan Burak Yılmaz, Kadıköy’de oynanacak zorlu derbi mücadelesi öncesi dinlendirilecek.
KAYSERİ ERCİYESSPOR VE MANİSASPOR MAÇLARINDA DİNLENDİRİLECEK
Sarı-kırmızılıların 3-2 kazandığı Sivasspor karşılaşmasında takımının 2. golünü kaydeden yıldız oyuncu, 76. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Golcü oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı, ağrıları olduğu için oyundan çıkmak istediği bildirildi. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yıldız ismi derbi mücadelesi öncesi oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve kupadaki Manisaspor maçlarında dinlendirme kararı aldı.
SARI KART SINIRINDA
Yıldız ismin hafif sakatlığının yanı sıra sarı kart sınırında bulunması da deneyimli teknik adamın bu kararını güçlendiriyor. Ligde oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesi 3 sarı kartı bulunan yıldız isim, bu mücadelede oynaması ve sarı kart görmesi halinde Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
Galatasaray’ın 10 günde çıkacağı 3 maç şöyle:
27 Şubat 2015 Galatasaray - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes (Spor Toto Süper Lig)
04 Mart 2015 Galatasaray - Manisaspor (Ziraat Türkiye Kupası)
08 Mart 2015 Fenerbahçe - Galatasaray (Spor Toto Süper Lig)