TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Tekirdağspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, zor ve iyi bir maç olacağını ancak zorluğun üstesinden gelmeye çalışacaklarını söyledi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, Tekirdağspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Genel futbol yapımız tekniğe dayalı olduğu için suni çim sahalarda istediğimiz futbolu oynayamıyoruz. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın da suni çim olması futbolumuzu olumsuz etkiliyor. Bu nedenle ilk haftalarımız sıkıntılı geçmişti. Artık alıştık" dedi.

Sahalarında Trakya ekibi karşısına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Rakibimizi iyi etüt ettik. Tekirdağspor dinamik bir ekip fakat galibiyet almakta zorlanıyor. Ligdeki tek galibiyetini 2. haftada ligin güçlü ekiplerinden Kırıkhanspor karşısında aldı. Bu tür ekiplere karşı dikkatli oynamalıyız. Öyle de yapacağız. Zor ve iyi bir maç olacak fakat biz de dişimizi göstererek zorluğun üstesinden gelmeye çalışacağız. Kazanmak ilk hedefimiz olacak ama kazanamadığımız takdirde kaybetmemek için oynayacağız. İyi futbolun yanı sıra şans faktörü de çok önemli. Şansımız yanımızda olursa kazanacağımıza inanıyoruz."