Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, “Oyuna genel olarak bakacak olursan maça çok iyi başladık. Sonrasında da oyuncularımın oyun kontrolü çok iyi düzeydeydi ve bu da bize galibiyeti getiren etmendi” dedi.
Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 12. hafta maçında Anadolu Efes, Unicaja Malaga’yı 87-67 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından her iki takımın başantrenörleri müsabakayı değerlendirdi.
Sırp çalıştırıcı, “Bugün galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Sahada biz daha istekli ve daha iyi olan taraftık. Burada her maç önemli ama bu maçı kazanmak çok daha önemliydi. Oyuna genel olarak bakacak olursak maça çok iyi başladık. Sonrasında da oyuncularımın oyun kontrolü çok iyi düzeydeydi ve bu da bize galibiyeti getiren etmendi” diye konuştu.
UNİCAJA MALAGA CEPHESİ
İspanyol ekibin Başantrenörü Joan Plaza ise, “Genel olarak oyuna bakacak olursak biz bir periyot geriden geldik. Çünkü ilk periyotta çok kötü bir performans sergiledik. Anadolu Efes’in hücum performansına baktığımızda belki de potamızda 120’ye yakın sayıda bulabilirlerdi. Bugün bizden daha fazla isteklilerdi ve maçı kazandılar” dedi.
Uniacaja Malaga’nın oyuncusu Nelson, “Bence maçın sonucu ilk çeyrekte belli oldu. Bu periyotta en büyük farkın yakalandığını söyleyebilirim. Bizim bütün yaptığımız hataları çok iyi bir şekilde cezalandırdılar. Biz de maçı önde götürmelerine izin verdik” ifadelerini kullandı.