SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine Gülsan Sanayi Sitesi'nde devam etti.

Köktaş, 7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirirken, Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, iş yeri sahipleri ve çalışanları ile sohbet eden Köktaş, gelen talep, sorun ve görüşleri dinledi. 

AK Parti hükumetlerinin her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu dile getiren Köktaş, yapılan bir çok düzenlemeler ile esnaf ve sanatkarların rahat nefes aldığını söyledi.

Seçimlerinde verilen destek içinde teşekkür eden Köktaş, "AK Parti insan odaklı, insanı merkeze alan bir partidir. Bunun için vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. Bu anlamda hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Varsa bir sıkıntı, talep ya da görüşleri dinleyip, çözüm noktasında gerekli merciler ile görüşüyoruz" dedi.