Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, 68 yaşındaki Emine Altunova ve 77 yaşındaki İbrahim amcayı evlerinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan her vatandaşa bir telefon kadar yakın olduklarını söyledi.
Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için sürekli engellilerin yanında yer alan Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor. Göllüce Mahallesinde oturan Kardiyomiyopati hastası (kalp pili takılı) olan Emine Altınova’yı ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçmiş olsun dileklerinin ardından Emine teyzeyle yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet etti. Başkan Fadıloğlu, yanında getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Emine Altınova’ya hediye ederek iyi günlerde kullanması temennisinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, “Bugün Emine teyzemizi ziyarete geldik, teyzemizin kalp, şeker ve kemik erimesi hastalıkları olduğu için yürümede zorluk çekiyor. Bizden talep edilen akülü tekerlekli sandalyesini getirdik. Engellilerin, hayattan kopmaması için kendisine tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Devletimizin imkanlarını milletimizin hizmetine sunmak için buradayız” dedi.
Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden memnun kalan ve Başkan Fadıloğlu’na sürekli dua ettiğini belirten Emine Altınova, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Onu bizim başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin. Ne zaman bir ihtiyacımız olursa belediyemiz bizlere sahip çıkarak destek oluyor” diye konuştu.
Maddi durumu yetersiz olduğu için Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’nı arayarak, akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşlara yapılan incelemelerin ardından, tekerlekli sandalye hayalleri Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Çıksorut Mahallesinde yaşayan ve geçirmiş olduğu Diskopati - Parapleji hastalığı sonrasında felçli kalan İbrahim Çoban’ı, evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, akülü tekerlekli sandalyesini hediye ederek, engellerin el birliğiyle aşılması gerektiğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “İbrahim amcamızı ziyarete geldik. Geçirmiş olduğu bir ameliyat sonrası felç kalmış, tabi yatağa bağlı yaşıyor olması bizi huzursuz etti. Gıda bankamıza müracaatı neticesinde almış olduğu raporla birlikte bizden akülü tekerlekli sandalye isteği vardı. Biz de bugün kendisine akülü tekerlekli sandalyesini getirdik. Hayatlarının dışarıda da devam etmesi için isteklerini yerine getiriyoruz. Bundan sonra dışarıda artık rahat bir şekilde hayatlarını sürdürecekler. Bizler, devletin imkanlarını milletimizin hizmetine sunuyoruz. Milletimize hizmet etmek için bu makamlardayız. İbrahim amcaya geçmiş olsun diyor, tekerlekli sandalyesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretinden memnun kaldığını belirten İbrahim Çoban, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Başkanımızdan ne zaman bir talebimiz olursa yerine getiriyor. Çalışmalarını da beğeniyoruz ve kendisinden çok memnunuz. Bugünkü ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Böyle vefalı bir başkanın her zaman başımızda olmasını istiyoruz ” şeklinde konuştu.