Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, şehrin ekonomi dinamiklerinin harekete geçirilmesi noktasında duyarlı davranıp, çalışma yaptıklarını da vurguladı.
MÜSİAD Malatya Şubesi yöneticileri, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz, MÜSİAD Malatya Şubesi Müdürü Ahmet Akbaşlı, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü’ne getirilen Nihat Abacı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, insanlara iş ve aş sağlamak için çaba gösterdiklerini, şehrin ekonomi dinamiklerinin harekete geçirilmesi noktasında duyarlı davranıp, çalışma yaptıklarını vurguladı.
MÜSİAD olarak ekonomi raporları hazırlayıp zaman zaman hükümete sunduklarını hatırlatan Mehmet Balin, ekonomiyi takip etmenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sosyal sorumluluk konularında da duyarlı olduklarını vurguladı.
BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise, gazetecilik mesleğine başladığı yıllarda kurulan ve çeyrek asırdır hizmet veren MÜSİAD’ın ülke ekonomisine sağladığı katkılardan söz ederek, “İnsanlara iş ve aş sağlayan MÜSİAD yöneticileri her zaman sağ duyu ile hareket ettiklerini biliyoruz” dedi.
Gazeteler resmi ilan aracılık hizmetleri veren BİK hakkında da bilgi aktaran Nihat Abacı, yerel gazete satışlarının arttırılması için önümüzdeki günlerde gazetelerle birlikte kampanya başlatacaklarını ifade etti.
Ziyarette, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD genel merkezinin çıkardığı Çerçeve dergisini de, BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’ya hediye etti.