Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çiğdemli köyünde meydana gelen patpat kazasında bir kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Kaza Ereğli'ye bağlı Çiğdemli köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre gelini Leyla Aydın (30) ile birlikte köy merkezine giden Şaban Aydın (57), halk dilinde patpat olarak adlandırılan tarım aracının hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada sürücü Şaban Aydın ile gelini Leyla Aydın yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Leyla Aydın, genel cerrahi bölümünde tedavi altına alındı. Leyla Aydın'ın tedavi sırasında duran kalbine kalp masajı yapıldı. Yaklaşık 20 dakika süren kalp masajı sonrasında genç kadın kurtarılamadı.

Kazada hafif yaralanan sürücü Şaban Aydın ise acil serviste tedavi altına alındı. Kazayı haber alan Aydın ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. Acı haberi alan Aydın ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğulurken ağıtlar yaktı.

Kazada hayatını kaybeden genç kadın morga kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından genç kadının cenazesinin ailesine teslim edileceği öğrenilirken, Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.