Altınordu Belediyesi’nin Ramazan ayı içerisinde düzenlediği iftar yemeği programlarına katkı sağlayan iş adamları onuruna düzenlenen programda bir araya geldi.
Altınordu Belediyesi tarafından Aktuğ Otel’de düzenlenen yemeğe Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Evli ve Aydın Şaşmaz, OSKİ Müdürü Fatih Yürük, iş adamları ve davetliler katıldı.
Düzenlenen yemekte Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Ramazan ayı içerisinde düzenlenen iftar programlarına katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür etti. Maneviyatı yüksek bir Ramazan ayı geçirdiklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Bugün burada toplanmamızın en temel sebebi sizlere teşekkür etmek. Bu teşekkürümüzü devletimiz, milletimiz ve Altınordu Belediyemiz adına sizlere iletiyoruz. Mesai arkadaşlarımla birlikte ziyaret ettiğimiz iş adamlarıyla yetimin, garibanın karnını doyurabileceğimiz ve iftar açmak isteyen vatandaşlarımızın bir arada olmasını sağlamak amacıyla program hazırlıyoruz bunun içinde sizlerin üstüne düşen sorumluluğu hatırlatmak değil sizlerin hayırsever yardımsever kimliğinizle onlara yardım etmeniz için biz yalnızca aracıyız, dedik. Ve bunun sonucunda 30 akşamda 45 bin kişiye problemsiz iftar yemeği verdik. Ayrıca 2 bin 754 aileye de gıda yardımı sunduk. Bu yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.