Ali DANAŞ/BAD WALTERSDORF, () - DUSKO Tosic ve Andreas Beck'ten sonra 3. transferini Quaresma'yı alarak gerçekleştiren Beşiktaş, diğer transferleri de bitirmek üzere.

Üç gün önce Brezilya'nın Gremio takımından Rhodolfo'ya imza attıran siyah beyazlılar, oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için Gremio'yu bekliyor. Rhodolfo için Beşiktaş ile anlaşan Gremio'nun, bu oyuncunun eski kulüplerine ödeyeceği yetiştirme bedeli konusundaki imzaları beklediği için ıslak imzayı gönderemediği öğrenildi. Gremio kulübünün bu sorunu çözüme kavuşturmasından sonra göndereceği resmi imza faksının ardından Beşiktaş da resmi açıklamayı yapacak ve Rhodolfo Türkiye'ye gelmek için yola çıkacak.

MARİO GOMEZ İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR, GÖKHAN İNLER İLE TEMASLAR DEVAM EDİYOR

Beşiktaş kulübü, Gremio'dan gelecek resmi imzayı beklerken en güçlü santrfor adayı Mario Gomes için girişimlerini de sürdürüyor.

Quaresma'dan sonra bir yıldız daha açıklayarak kombine ve ürün satışlarında patlama yapmak isteyen siyah beyazlı yönetim, Gomez'in Fiorentina ile olan problemleri çözmemesi halinde bonservis bedeli ödeyerek bu transferi bitirmek için çabalayacak.

İtalya'da yoğun temaslarda bulunan dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, ilk hedef olarak Mario Gomez'i bitirmek istese de orta sahaya takviye yapmak için Gökhan İnler ile de görüşüyor.

Her ne kadar Şenol Güneş, 'Veli Kavlak'ın durumuna bakıp öyle karar vereceğiz' dese de orta saha için alternatifleri hazır tutmak isteyen yönetim, devre arasına alamadığı Gökhan İnler ve kulübü Napoli ile pazarlık halinde. Devre arasında Beşiktaş'tan yüksek bonservis talep eden Napoli kulübünün, Gökhan'ı satmak istediği için bu kez daha düşük bir bedel istediği öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetim her ne kadar Mario Gomez ve Gökhan İnler ile anlaşmaya çok yakın olsa da, son anda bu transferlerin olmaması ihtimaline karşılık B planını da yedekte tutuyor. Forvet için N'Doye, orta saha için de yine Fiorentina'dan Aquilani siyah beyazlıların ilgilendiği diğer isimler olarak göze çarpıyor.