Palandöken Belediye Meclisi’nin Nisan ayı oturumunda, görev süreleri dolan encümen üyeleri ve komisyon üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Palandöken Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumu Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar başkanlığında yapıldı. Meclis oturumunda, ilk olarak kapalı oylama usulü ile encümen üye seçimleri yapıldı. Yapılan oylama sonucunda, encümen üyeliklerine bir yıllığına Mustafa Şengül, V. Karani Şenocak ile Halil Limon seçildi. 2’inci gündem maddesi olarak komisyonun üye seçimi yapıldı. Açık oylamayla yapılan seçimde, açıklanan liste oy birliği ile kabul edildi. Seçim sonucuna göre, komisyonlar şu isimlerden oluştu: İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Doğan Alp, Enes Gülesin, Esra Toprak, Fisun Durgun ve Hüseyin Alkış oybirliğiyle seçildi. Plan Bütçe ve Kesin Hesap Tetkik Komisyonu: H. Reşat Tuzcuay, Yavuz Bulut, A. Hadi Özataş, Atıf Genç ve N. Taner Döşkaya oy birliğiyle seçildi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Seçim sonuçları ilçemize, belediyemize ve meclisimize hayırlı olsun. İnşallah 2018 yılı için hayırlı kararlar altına imza atarız. Tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.