PTT 1'inci Lig'de büyük umutlarla başladığı sezonda düşme hattında kalan Karşıyaka, oynadığı 8 maçın 4'ünde penaltıdan 8 puan kaybetti. Yeşil kırmızılılarda şimdiye kadar Çağlar 2, Ersin Veli ve Serkan 1'er kez penaltıya sebebiyet verdi. Karşıyaka'nın 2 farklı öne geçtiği Samsunspor maçında rakip, penaltı golüyle skoru 2-2'ye getirdi, 90 dakika bu sonuçla bitti. 1461 Trabzon randevusu 2-0'dan yine penaltıdan yenilen golle 2-2'ye geldi. Karadeniz temsilcisi ardından üçüncü golü de buldu.
Son iki haftada Alanyaspor karşısında 90+5'inci dakikaya 2-1 önde giren Karşıyaka, uzatmanın sonundaki penaltıya engel olamadı, maç 2-2 bitti. Kardemir Karabükspor deplasmanında ise Karşıyaka 1-1 eşitliği yakalamasına rağmen yine beyaz noktadan yediği golle 2-1 yenildi.
Lider Vartaş Elazığspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, ilk 11'de Mehmet Eren ve Amisulashvili'nin yerine cezaları biten Zeki ile Duric'i deniyor.
ADAY SAYISI FAZLA
Karşıyaka'nın 26 Ekim Pazartesi günü yapılacak divan yönetim kurulu seçimlerinde aday adaylarının sayısı artıyor. Yeşil kırmızılı ekipte Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler ve eski başkanlardan Cihan Büyükoral'ın ardından Secder Akıncı ile Vehbi Moğol, birlikte liste hazırlığında. Eski başkanlardan Seyhan Evlioğlu'nun da divan yönetimi için nabız yokladığı ifade edildi.

FOTOĞRAF