Ali AKSOYER/İSTANBUL() ATAŞEHİR'de ünlü bir lokantada baldızının 3,5 yaşındaki çocuğunun yüzüne kimyasal sıvı sıkarak yaktığı iddia edilen C.A.(33) poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliye çelik yelek giydirildiği dikkat çekti. Öte yandan anne Işıl G.'nin, kardeşinin kocası C.A'dan şikayetçi olduğu belirtildi.

TÜYLER ÜRPERTİCİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili yapılan polis soruşturmasında ise tüyler ürpertici detaylar ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmada C.A.’nın olayı planladığını ve o akşam yemeğini herkese tek tek telefon ederek kendisinin organize ettiğini tespit etti. Olay sırasında oyun alanında bulunan palyoçalar tarafından çocukların yüzlerinin boyandığı, bu sırada yüzüne asit atılınca yüzünün yandığını söyleyerek ağlamaya başlayan Y.K.’ya ailesinin, istemeden de olsa yanlış müdahale ettiği ortaya çıktı. Yanmanın yüzündeki boyadan olduğunu sanan ailenin çocuğun yüzünü suyla yıkadığı, bu sırada suyla tepkimeye giren sülfirik asitin çocuğun yüzünde ve vücudunda derin yaralar açtığı öğrenildi.

2 GÜN UYUYAMAMIŞ

Şüpheli C.A'nın, olaydan sonra  2 gün uyumadığı, eşinin polise  , "Ben onu çocuğa üzüldüğü için uyuyamadığını sanryurdum. Halbuki böyle bir olayın faili olduğu için uyuyamıyormuş" dediği öğrenildi.

BİLGİSAYAR İNCELEMESİ SÜRÜYOR 
Öte yandan lokantanın güvenlik kameralarının incelemesinin de Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sürdüğü öğrenildi. Güvenlik kamera görüntülerinin dışarıdan bir hacker tarafından yapılan müdahale ile silindiğine dair kuvvetli şüpheler bulunduğunu söyleyen yetkililer, incelemenin ve görüntülerin geri getirilme çalışmalarının sürdüğünü söylediler.
 (FOTOĞRAF)