PTT 1. Lig’in 30. haftasında Samsunspor, sahasında Osmanlıspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşann Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Bazı şeyleri çok istiyoruz ama olmuyor. Çok iyi başladık. Çok iyi pozisyonlar bulduk. Muhteşem top oynadık. Demek ki iyi futbola puan vermiyorlar. Buradaki kaybımızı 4 gün sonra oynayacağımız maçta telafi etme şansımız var. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda devam edeceğiz. Mutlu bir sona hep birlikte ereceğiz” dedi.
BU MAĞLUBİYETİ BEN ÜZERİME ALIYORUM”
Maça iyi başladıklarını fakat konsantrasyon eksikliğinden 2 gol yediklerini belirten Altın, “Galip gelmek için pozisyonlar bulduk. Futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıttık. Netice adam geldi 3 puanı aldı gitti. Bizim için daha 4 tane maçımız var. Biz Play-off’a kalacağız ve yolumuza orada devam edeceğiz. Bu işin sorumlusu benim. Bu mağlubiyeti ben üzerime alıyorum” diye konuştu.
OSMANLISPOR CEPHESİ
Galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade eden Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise, “3 puan bizim için önemliydi ve onun için buraya geldik. Son haftalarda biraz sıkıntımız vardı. Özellikle golleri değerlendirmede sıkıntımız vardı. Oyunumuz fena değil. İlk yarıya tutuk başladık. Ondan sonra 15-20 dakika oyuna hakim olduk. İkinci yarıya tempoyu artırdığımızı düşünüyorum. Samsunspor gibi zor bir deplasmandan 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.