Türkiye’nin parlayan yıldızı Keçiören yoğun kar yağışının ardından beyaz bir örtüye bürünürken, kar sayesinde oluşan birbirinden güzel manzaralar görenleri büyüledi.
Parkları, yürüyüş parkurları, şelaleri ve tertemiz yollarıyla Ankara’nın incisi Keçiören, kar yağışının ardından tablo güzelliğindeki görüntülere kavuştu. Geçen yıl kara hasret kalan Ankara’da etkili olan yağış vatandaşları sevindirirken, aileler çocukları ile kartopu savaşı ve kardan adam yaparak keyifli dakikalar yaşadılar. Vatandaşlar ayrıca kar yağışı ile oluşan güzel manzaraları görüntülemek için bol bol fotoğraf da çektiler. Yoğun kar yağışı sabah saatlerine kadar sürerken, ağaçların kuru dallarını, evlerin çatılarını süsleyerek geceyi aydınlatan kar taneleri izleyenlere kış mevsiminin en güzel yanını bir kez daha hatırlattı.
Göreve geldiği günden bugüne yaptığı hizmetlerle Keçiören’i “Türkiye’nin parlayan yıldızı” haline getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, her mevsimin kendine özgü güzelliği olduğuna dikkat çekerek, “Kış aylarında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri aldık. Büyük bir özlemle beklediğimiz bereket timsali karın yağması ile seyir zevki yüksek bir Keçiören ortaya çıktı. Vatandaşlarımızın rahatlığı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.