Edinilen bilgilere göre, Çınarlı Köyünde Ramazan K. isimli şahıs geldiği hırdavatçı dükkanında henüz belli olmayan bir sebepten dolayı Yaşar N. ile tartışmaya başladı. Olayın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan K. yanında bulundurduğu bıçakla Yaşar N'yi yaraladı. Bu sırada kavgayı görüp yanlarına koşan 6 kişi de Ramazan K. tarafından bıçakla yaralandı. Yaralılardan Yaşar N. ve olayı ayırmak için araya giren Bahattin O. aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olan Bahattin O. Düzce Atatürk Devlet Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Yaşar N., Aydın S., Osman S., Yusuf İslam S., İbrahim S. ile Serbay O. ise hastanede tedavileri sürüyor.
Bıçaklama olayına karışan Ramazan K. ise güvenlik güçleri tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


İHA