Bartın Üniversitesi ÜNİAK grubu tarafından 2015 Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi.
Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkilikte katılımcılara lokum ikramı yapıldı.
“PEYGAMBER EFENDİMİZ ŞEFAKTLİ VE MERHAMETLİYDİ”
Programın açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Bartın ÜNİAK Üniversite Başkanı Ahmet Yıldız; “Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin doğum yıl dönümünün tüm insanlığa huzur mutluluk ve adalet getirmesini temenni ediyorum. Peygamber efendimiz insanlar içinden seçilmiş çok şefkatli ve merhametli bir peygamberdi. Bundan tam 1444 yıl önce insanlar cahiliye dönemi yaşıyordu. İnsanlar hak adalet ve dürüstlük gibi kavramları unutmuştu” şeklinde konuştu.
Düzenlenen programda AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ‘ta bir konuşma yaptı. Birlikte yaşama ahlakının öneminden bahseden Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: “Bartın ÜNİAK grubu Kutlu Doğum Haftası programı düzenleyerek örnek bir çalışmaya imza attınız. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra kürsüye davet edilen AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı şöyle konuştu:“Âlemlere rahmet olarak gönderilen, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet’in, doğum yıl dönümünün tüm insanlığımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”
Bartın ÜNİAK grubu tarafından düzenlenen pragmram Kur’an tilavatlerinin ardından sona erdi.