Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelip yaşlıların gönlünü aldı. Yaşlılara çiçek sunan Köse, “Yaşlılarımız geçmişimizle geleceğimiz arasındaki en önemli köprüdür. Yaşlılarımız bizim için bir değerdir ve bu değerin kıymetini bilmeliyiz” dedi.
Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde Aydın Huzurevi’ne giderek, burada kalanları ziyaret eden MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, “Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek, göreneklerimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Gerek dinimizde gerekse Türk gelenekleri çerçevesinde yaşlıların hayır dualarını almak çok önemlidir” dedi.
Huzurevi sakinleri ile sıcak diyaloglar kurup onlarla sohbet eden MHP’li Köse, yaşlıların elini öpüp onların hayat hikayelerini dinledi. Huzurevi sakinlerinden büyük ilgi gören, askerlik anılarından hayat hikayelerine kadar yaşlılarla derin sohbetler eden MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, “Ziyaretimiz sırasında 2-3 yıl askerlik görevi yapmış yaşlılarımız da olması bizlere Türkiye Cumhuriyeti’nin kolay kurulmadığını, bugünlere kolay gelinmediğini gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti, keyfi olarak harcayabileceğimiz, dağıtabileceğimiz, sağa sola peşkeş çekebileceğimiz bir yapı değil tersine atalarımız, şehitlerimiz, gazilerimiz ve yaşlılarımız tarafından büyük emeklerle bezenmiş önemli bir emanettir. Bu emanetin gençlere çok iyi anlatılması gerektiği gibi vatandaşlarımızdan da 7 Haziran’da emaneti ehline teslim etmelerini bekliyoruz. Şu unutulmamalıdır ki başka Türkiye Cumhuriyeti yok” diyerek ülkeyi emanet aldıkları yaşlıları en iyi şekilde hayatlarının sonuna kadar hizmet etmeyi de bir görev bildiklerini söyledi.