Malatya Valisi Süleyman Kamçı Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde, 6.Malatya Uluslararası Film Festivalinde yarışacak olan Abluka isimli filmi izledi.
Vali Kamçı Abluka filmini izlemek için geldiği Malatya Park’ta önce Sanatçı Fahri Kayahan anısına düzenlenen sergiyi ziyaret etti. Ali Can Sekmeç’in festival yayınları arasında yer alan, Fahri Kayahan kitabında bulunan ve sanatçıya ait bu zamana kadar hiç görülmemiş fotoğraflardan oluşan sergiyi gezen Vali Kamçı, 6. Malatya Uluslararası Film Festivaline katılan Yeşilçam’ın Usta isimleri Serdar Gökhan ve Perihan Savaş’ın birbirinden özel fotoğraflarının bulunduğu başka bir sergiyi ziyaret etti. Vali Kamçı sergi ziyaretlerinin ardından Avşar sinemalarında gösterimde olan ‘Abluka’ filmini izledi.
‘Tepenin Ardı’ filmi ile ses getiren Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı ve oyuncu kadrosunda Mehmet Özgür, Berkay Ateş, Tülin Özen, Müfit Kayacan ve Ozan Akbaba’nın bulunduğu ‘Abluka’ filmini izleyen Vali Süleyman Kamçı’ya, filmin oyuncuları festival jüri üyeleri ve basın mensupları da eşlik etti.