Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurul Üyesi Memiş Kütükcü, İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Konyalı firmaları ve çalışanlarını tebrik etti.

KSO Başkanı Memiş Kütükcü, İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Konya’dan 13 firmanın yer aldığını söyledi. İlk 500’de 9, ikinci 500’de de 13 firma ile temsil edilen Konya’nın önümüzdeki yıllarda listede daha fazla firma ile yer almasını temenni eden Başkan Kütükcü, “Bu yıl ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Konya Çimento, Büyük Hekimoğulları Gıda, Kombassan Kağıt, Safa Tarım, Golda Gıda, Atiker Metal, Selva Gıda, Altınapa Değirmencilik, Kompen PVC, Çöğenler Yemcilik, Gitaş Gıda, Kontensan ve Tosunoğulları Mobilya firmalarımız yer almıştır. Listede yer alan tüm firmalarımızı ve çalışanlarını, şehrimizin ekonomisine, üretim ve ihracatına katkılarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Kütükcü, Konya Sanayi Odası olarak firmaların ölçek büyütmeleri, üretim ve ihracatlarını artırmak amacıyla yürüttükleri çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini de sözlerine ekledi.