AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmaları hakkında bilgiler veren AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta “Temayül yoklaması ve genel merkezde mülakat yapıldı. Süreç devam ediyor. Bundan sonra alt komisyon eleme yaptıktan sonra üst komisyonun çalışmaları devam edecek. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 12 yıl boyunca partimize büyük destek veren Trabzonlu vatandaşlarımız 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler kapsamında da Trabzon’umuz kendisine yakışanı yapacaktır. AK Partimize büyük bir ilgi ve teveccüh vardır. Vatandaşımızın gerek partimize gerekse de iktidarımıza güveni tamdır. Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla yakalamış olduğu ve bugüne kadar gelmiş olan demokratik süreç yeni anayasa ile birlikte taçlanacaktır. Vatandaşlarımızın partimize göstermiş olduğu ilgi, alaka ve güven duygusu bizleri hayli memnun ediyor “dedi.
“DEĞER ÜRETEBİLEN VE GELECEK VİZYONU OLAN SİYASİ KADROLARA İHTİYAÇ VAR”
Muhammet Balta, çalışmalarını hep insan odaklı sürdürdüklerini belirterek “İnsana hizmetini ibadet hükmünde olduğunu biliyoruz. Halka hizmetin hakka hizmet anlayışı içerisindeyiz. Bir bireyin dolu dolu bir hayat yaşayabilmesi için hayatını değerli kılan bir hayat amacının olması, zor günlerinde ona yol gösteren, onu ayakta tutan, yaşama sevinci veren gelecek hayallerinin ve hayatla ilgili kararlarını kolaylaştıracak, bireyi insan yapan bağlı olduğu değerlerinin olması ve çabalarının sonuca ulaşması için ise hedef belirlemesi gerekir. Bizde Trabzonlular olarak hep birlikte yeni ve büyük Türkiye, güçlü Trabzon hedefliyoruz. Trabzon’un potansiyelinin farkında, değer üretebilen ve bir gelecek vizyonu ortaya koyabilen siyasi kadrolara ihtiyaç vardır. Bizlerin amacı Trabzon’umuzun önüne yepyeni hedefler koyabilmektir” diye konuştu.
“İRİ, DİRİ VE GÜÇLÜ TRABZON’U ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ”
“Trabzon sevgisini ve hizmetkarlığımızı her zaman ortay koyduk bundan sonrada devam edeceğiz” diyen Balta “Trabzon’u ve halkın sorunlarını çok iyi biliyorum. Trabzonlu’nun ne düşündüğü ve taleplerini farkındayım. Onun için diyorum ki, Trabzon hakkını alacak. Trabzon coğrafi olarak çok önemli bir konumdadır. Birbirimize inanmamız ve güvenmesi şart. İnsanlar birbirine güvenecek. Birbirlerini severek, Trabzon sevdası etrafında toplanarak iri, diri ve güçlü Trabzon’u ortaya çıkartacağız. Trabzon’umuzun kısa orta ve uzun vade ihtiyaç duyduğu plan ve projeler yapılarak Trabzon’daki tüm dinamikler harekete geçirilerek projeler beraber uygulanacaktır. Yerel yöneticilik, siyasi ve bürokrat tecrübelerim elbette bunların uygulanmasında katkı sağlayacaktır. Halkımızın ve teşkilatlarımızın desteği ile Trabzon’umuzu mahalle mahalle dokuyacağız. Özellikle sivil toplum örgütleri ile birlikte kamuoyunda ses getirecek hizmetlere imza atacağız” şeklinde konuştu.