Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladığı kutlama mesajıyla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Kadın bir gün değil, her gün hatırlanmalıdır. Kadınlarımıza herhangi bir ayrım yapılmaksızın toplumun olmazsa olmazı olduklarını göstermek gerekir.

Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. İnanıyorum ki özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Refah seviyesinin yükseltilmesi ve kalkınmanın sürdürülebilmesi bakımından kadın istihdamı büyük önem arz etmektedir. Fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı ekonomik faaliyetler başta olmak üzere hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek çok sevindirici bir durumdur. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.”