KASTAMONU (AA) – Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, karla mücadele çalışmalarını inceledi.

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ı ziyaret eden Vali Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin son yılların en yoğun kışlarından birini yaşadığını söyledi.

Kar mücadele çalışmalarında tüm imkanların kullandığını belirten Günaydın, şunları söyledi:

"Bütün kurumlar büyük bir özveriyle çalışmaları sürdürüyor. Biz de çalışan arkadaşlarımızı yerinde ziyaret ederek ve eksiklikleri, aksaklıkları yerinde tespit ederek çözüm yolları arıyoruz. Arkadaşlar özveriyle çalışıyor. Çok önemli bir sorun gözükmüyor. Tabi karın devam etmesi, tipinin olması, rüzgarın olması çalışmaları biraz güçleştiriyor. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Şu anda çok önemli bir sorun yok. Hastalarımıza zamanında ulaşıyoruz. Azdavay, Küre ve sahil ilçelerimizin kırsalında zorluklar var. Ama arkadaşlarımızın özverisiyle bu zorluklarından üstesinden geleceğiz inşallah."

Vali Günaydın, daha sonra İnebolu Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Karla mücadele çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Karahasan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Aydemir, Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu hazır bulundu.