Tokat Gaziosmanpaşa(GOP) Ortaokulu’nda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla GOP Ortaokulu’nda 5.,6. ve 7. sınıflara yönelik "Kur’an-ı Kerimi en iyi okuma" yarışması ile "Hazreti Muhammed’in Hayatı" yazılı yarışması düzenlendi. Yarışmalarda birinci olan öğrenciler küçük altın, 2 ve 3. olan öğrenciler ise hediye çeki ile ödüllendirildi. Ayrıca bir kırtasiye firması tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Mum Boya Kreatif Resim Yarışması’nda ilk 50 öğrenci arasına giren Alperen İçmez’e bisiklet hediyesi okul Müdürü İsa Çabuk tarafından takdim edildi.
Kutlu Doğum Haftası dolayısı düzenlenen yarışmada öğrencilere verilen ödüllerin büyük bir kısmının din kültürü öğretmenleri tarafından karşılandığını ifade eden Müdür Çabuk, “Okulumuzda Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile düzenlenen programları biraz daha genişleterek şenlendirmek istedik. Öğrencilerimizin önümüzdeki yıl yapacağımız etkinliklere daha fazla katılım sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Resim Öğretmeni Gülay Dinç ise Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada ilk 50 öğrenci arasında yer alan öğrencisi Alperen’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.