SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda İnegölspor'u yenerek 12 hafta sonra düşme potasından çıkan Bucaspor'da pazar günü İzmir'de oynanacak Eyüpspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi.
Yönetim galibiyet halinde takıma ekstra prim vermeye hazırlanırken, taraftarlar da stadı doldurmak için harekete geçti. Kale arkalarının 3, maratonun 5, kapalı tribünün 7 ve VIP tribünü biletlerinin 10 TL'den satılacağı maçta tribünleri doldurmak için kolları sıvayan taraftarlar, çeşitli yerlere destek için afişları asıp, sosyal medyadan birlik çağrıları yaptı.
Galibiyet halinde 9'uncu sıraya çıkabileceklerini söyleyen teknik direktör Suat Kaya, "Evimizde oynayacağımız Eyüpspor maçına milat olarak bakıyoruz. Kazandığımız takdirde hedeflerimiz değişecek" dedi.
Sağ ayak tarak kemiği ezilen Berkin'in iyileştiğini ifade eden Suat Kaya, "Ancak şimdi de golcümüz Anıl Dilaver sakatlandı. İdmanda arka adalesine darbe alan Anıl'dan yararlanamayacağız. Yine adale sakatlığı olan Mehmet İncebacak ve Burakcan Kunt da bizimle olmayacak. Ancak her koşulda bu maçı kazanacak gücümüz var" diye konuştu.