AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Vezirköprü ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla devam etti.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü ilçesi Gençlik Kolları ve Üniversite Teşkilatı’nın üyeleri ile İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi.
Eski dönemlerde zor şartlar altında siyaset yaptıklarını da ifade eden Milletvekili adayı Fuat Köktaş, ”7 Haziran Genel Seçimleri yeni Türkiye’nin inşasını isteyenlerle eski Türkiye’yi geri getirmek isteyenlerin seçimine dönüştü. Bizler ’İstikrarımız sürsün Ülkemiz büyüsün, yeni Anayasa, hizmet, yatırım’ dedikçe birileri ise eski Türkiye’nin özlemi içinde olduğunu görüyoruz. Eski Türkiye’yi gençlerimiz hatırlamaya bilir, koalisyon hükümetleri dönemlerini bilmeyebilir. Bunlar çok uzakta olan günler değildi. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda olduğu gibi diğer her alanda yaşanan sıkıntıları halkımız çok iyi biliyor. Gittiğimiz yerlerde bunları bize anlatıyorlar. Hastane kapılarında yaşadıklarını, kuyruklarda solup giden hayatları milletimiz unutmadı. İşte 13 yıl önce AK Parti iktidarı ile birlikte eski Türkiye’nin bu karanlık günleri geride kaldı. Artık hedefleri olan, insana önem veren, dünya da söz sahibi olan bir Türkiye var. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de hedeflerimizi milletimizin desteği ile yakalayıp ülkemizi daha da yukarılara taşıyacağız" diye konuştu.
Milletvekili adayı Fuat Köktaş, ziyaretlerinde özellikle gençlere dağıttığı "Eski Türkiye" adlı 90’lı yılların Türkiye’sini anlatan gazeteyi okumalarını söyleyerek, "Siyasi istikrarsızlık, iflas eden sosyal devlet, tırmanan terör ve kaos, tam gaz süren vesayet, faili meçhuller ve 10 yılda 3 büyük ekonomik krizlerin konu aldığı o günleri anlatan yazı ve kupürlerinin bulunduğu gazetenin gençlerimizin mutlaka incelenmeli ve eski Türkiye’de nelerin yaşandığını öğrenmelidir" dedi.