Sarıkamış Şehitleri’nin 100.yılı anma etkinliklerinde konaklama ve diğer çalışmalarda organizatörlük görevi üstlenen Doğa Kar Turizm LTD şirketi sahibi Menderes Akın’a başarılarından dolayı plaket verildi.
White Park Otel’de Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Mir Hasan Taş,2-4 Ocak’ta düzenlenen Sarıkamış Şehitleri’nin 100.yılı anma etkinliklerinde konaklama ve diğer çalışmalarda Doğa Kar Turizm LTD şirketi sahibi Menderes Akın’ın eksiksiz başarılı bir organize yürüttüğünü söyledi.
Dernek olarak Sarıkamış’ın gelişmesi, kalkınması yönünde büyük emek harcadıklarını belirten Taş, ”Sarıkamış artık 12 ay ulusal ve uluslararası organizasyonların yapılacağı arena haline gelmiştir. Bizler otel işletmecileri ve turizmciler olarak bundan sonra her etkinlikte ortaklaşa karar verip profesyonelce hareket etmeliyiz. Bu bağlamda Menderes bey’in anma etkinliklerinde bilgi işlem ağını son derece profesyonel biçimde kullanması taktire şayandır. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ”dedi
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Muhammed Gürbüz ile Başkan Taş, Menderes Akın’ı tebrik ederek plaket verdi.