KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel, Antalyaspor ile 3 - 3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Taffarel, şunları söyledi;

"Öne geçtik ama anlamsız bir panik havasına girdik. Büyük takımız böyle panik havasına girmememiz gerekiyordu. Hamza Hoca'nın gidişi ile bu sonucu yaşamadık. Daha önceki maçlarda da buna benzer hatalar oldu. Öne geçtiğimiz maçlar oldu yine skoru koruyamamıştık. Defansif anlamdaki hataları gidermemiz gerekiyor. Antalyaspor'u da kimse küçümsemesin önemli bir rakibe karşı oynadık. Ama her ne olursa olsun 3 defa öne geçtiğimiz maçı kazanmalıydık.

Hamza Hoca'nın vedası ile ilgili başkanımızın aldığı bir kararı sorgulamak bize düşmez. Biz de burada çalışanız. Tabi ki üzüldük, sevdiğimiz bir hocamızdı. Bugün daha iyi oynamak iyi bir sonuç aymak istiyorduk. Çünkü şu an kriz zamanı gibi gözüküyor. Ne yazık ki bu dönemde galip gelemedik."

MUSTAFA ATİ GÖKSU "KAZANABİLİRDİK BİLE"

Antalyaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu, 3-3 berabere kaldıkları Galatasaray maçında kendilerine galibiyet getirecek pozisyonlara girdiklerini söyledi.

Teknik direktör Yusuf Şimşek'in cezalı olması nedeniyle Galatasaray maçında Antalyaspor takımının başında bulunan Mustafa Ati Göksu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Milli maç arasındaki çalışmalarımız buradan puan ya da puanlarla dönmeye odaklıydı. Özellikle ikinci devre çok pozisyonum vardı. Değerlendirebilsek, galibiyetle de ayrılabilirdik" dedi.

Duran toplardan yedikleri gollerden şikayetçi olan Göksu "Bizim kaderimiz mi bilemiyorum ama hep duran toplardan gol yiyoruz. Bundan sonra çalışmalarımızda ağırlığı bu yöne vereceğiz. Şu anda soyunma odasında da bunun mütalaası yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Göksu, sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlarken, "Maçın 90 dakika olduğunu hiç unutmadılar ve mücadeleyi hiç bırakmadılar. Önce 90+1. dakikada gol yiyoruz, sonra 90+3. dakikada gol atıyoruz. Bu da futbolun güzelliği" değerlendirmesinde bulundu.