Adı Miao Songtao olarak açıklanan 27 yaşındaki Çinli adamın,internette kendisine açtığı sahte bir kadın profilinden kurbanlarını seçip iletişime geçtiği ve kadın gibi giyindiği belirtildi.

11 ERKEĞİ DOLANDIRDI, BİRİYLE DE EVLENDİ

People's Daily'deki habere göre, hilekar adam bir sene içinde 11 tane erkeği, kendilerinin kız arkadaşı olduğuna inandırarak dolandırdı. Hatta bir tanesinde o kadar aşırıya gitti ki kurbanlarından biriyle evlendi. 2015 yılında Miao Xiaomin takma ismiyle internette sohbet odasında tanıştığı Wang soyadlı adamla nikah masasına oturdu. Hilekar Miao, Wang'la birkaç ay boyunca buluşup gezdi. Wang'ın ailesi geçtiğimiz ekim ayında gösterişli ve pahalı bir düğün töreni düzenleyerek çifti evlendirdi. Lakin Wang'ın yeni karısı düğün hediyeleri, paralar ve değerli bazı eşyaları alarak üç gün sonra kayıplara karıştı.

ZANLININ EVİNDE YAPILAN ARAMADA KADIN ÇAMAŞIRLARI ÇIKTI

Wang'ın ailesi, çiftin arasında küçük bir tartışma yaşanmasını takiben gittiğini düşündükleri gelinlerinin döneceği beklentisiyle polise ihbarda bulunmadı. Lakin komşu şehirdeki bir adam polise başvurarak, internette tanıştığı ve adının Miao Xiaomin olduğunu iddia ettiği bir kadının kendisinden çeşitli yollarla 13.600 liradan fazla para aldığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis Miao Xiaomin denilen şahsı tutukladı ve adamın sırrını ortaya çıkardı. Tutuklanan zanlının üzerinden 27 yaşındaki Miao Songtao adına düzenlenmiş bir kimlik çıktı. Miao'nun evini arayan polis etekler, peruklar, yüksek topuklu ayakkabılar ve hatta kadın iç çamaşırları buldu.