ARA VERMEDEN DEVAM

Kırmızı Beyazlılar ligde verilen milli aranın ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yılport Samsunspor Başkan Vekili, İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "Hatayspor maçından sonra takımımız 5 gün izinliydi. Geçtiğimiz cumartesi günü toplandı ve antrenmanlarına yoğun bir şekilde ara vermeden devam ediyor. Yarın da komşu il takımımız Çorum FK ile de bir hazırlık maçımız olacak. Ondan sonrada 4 Nisan'da oynayacağımız, Pendikspor maçına kadar yoğun bir şekilde antrenmanlarımız devam edecek" diye konuştu.  

İNANCIMIZ TAM 

Veysel Bilen, Hatayspor maçında aldıkları, mağlubiyeti bir kaza olarak değerlendirdiklerini belirterek, "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Herkes, hem üzgün hem de Pendik maçının önemini çok daha iyi biliyoruz. Dolayısıyla her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla, İstanbul'daki maçın rövanşını almak için ekip olarak seferber olduk. İnanıyoruz ki yoğun çalışmanın karşılığını futbolcu kardeşlerimiz teknik ekibimiz sahada gösterecek ve camiamızı mutlu edecektir. Buna inancımız tam" ifadelerini kullandı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın Samsunspor'a güveni tam: "Takıma ve başkana inanıyoruz" İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın Samsunspor'a güveni tam: "Takıma ve başkana inanıyoruz"

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.