AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı İshak Gazel, "7 Haziran tarihi Yeni Türkiye’nin ilk adımıdır ve 1071 tarihi kadar önemlidir. 8 Haziran sabahı Yeni Türkiye için ilk gündür. Çünkü 7 Haziran, 2023 ve 2071 hedeflerine götürecek olan büyük Türkiye’nin temel taşı olacaktır” dedi.
Kirli ittifakların boşa çığkacağını dile getiren Gazel, "81 ilde halkla bütünleşen tek parti AK Parti’dir. 7 Haziran seçimleri tatlı su balığı milliyetçiliği yapanlar ile halkı sokağa dökerek çocukların ölümleri üzerinde siyaset yapanların ve iktidarı darbelerle ele geçirmek isteyenlerin bitiş tarihi olacaktır. Bu nedenle; sandığa giderek oy kullanmak, iradeyi ortaya koymak, şer ittifaklar karşısında dimdik durmak önemlidir, kıymetlidir. Anadolu’yu Türk-İslam Medeniyeti ile buluşturan 1071 Zaferinin ortaya koymuş olduğu ruh ve manevi güç bugün için daha önemlidir. Milli savaş uçağını, milli yolcu uçağını, milli savaş gemisini, milli savaş tankını, milli helikopterini yapan, milli projeleri ile dünyaya kafa tutan bir Türkiye elbette dünyayı rahatsız edecektir. Bunu anlıyoruz, ama muhalefet adı altında gavur ağzı ile milletimize hakaret edenleri anlamakta zorlanıyoruz ve muhalefet adı altındaki şer ittifaklara milletimizin ders vereceğine de gönülden inanıyoruz. Bu nedenle halkımızı sandık başına gitmeye davet ediyorum. Evet, herkes sandığa gitmeli. 7 Haziran günü Kütahya’da tarihi bir katılım bekliyoruz. Kütahyalılar bu dönemde milli iradenin ve milletin adamlarının yanında olacaktır” diye konuştu.
Gazel, muhalefetin hala eski Türkiye’yi aradığını ifade ederek, "AK Parti’ye ve AK Parti kadrolarına yaklaşık 2 yıldan beri sistematik bir şekilde algı operasyonu yapıldığını milletimiz görüyor. Milletimize şunu hatırlatmak isterim; Barış ve Kardeşlik Projesini biz ortaya koyarak, elleri kınalı askerlerimizin tabut içinde Doğu’dan Batı’ya getirilmemesi ve bu tabloların son bulması, kandan beslenen ve dış kumandalı muhalefeti rahatsız etmiştir ve muhalefetin seçim döneminde terör belasının ortadan kaldırılmasına dair ciddi ve elle tutulur bir projesi ortaya konmamıştır. Anaların artık ağıt yakmaması derin güçlerin sesi olan başta HDP ve CHP ile birlikte milliyetçi geçinenleri rahatsız etmiştir. Muhalefet halen, kardeşin kardeşi vurduğu silahlara şarjör olmayı sürdürmektedir. AK Parti’nin yerli ve milli olan çözüm süreci, Türkiye’de barış dönemini başlatmıştır. Ancak muhalefet halen Eski Türkiye’deki çatışma ortamlarını yeniden yaşatmak istiyor. Milletimiz ya eski Türkiye’deki kanlı çatışmalardan yana olacaktır, yada barışın ve huzurun olduğu yeni dönemi destekleyerek AK Parti’nin yanında darbelere karşı dimdik ayakta duracaktır. Cumhuriyet tarihinde darbelere karşı dimdik ayakta duran AK Parti 2023 ve 2071 hedefleri için milletimiz ile birlikte yürümeye devam edecektir” ifadelerini kulladı. (EFE)