Keban Tek Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Orhan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ile DSİ Keban Su Ürünleri Şube Müdür Yardımcısı Yasin Celayir’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi.
Keban Tek Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Orhan ve üyeleri ilk önce Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın’ı ziyaret etti. Ziyarette Orhan, Kaymakam Baskın’a verdikleri destekten dolayı plaket ve kaymakamın adının yazdığı 23 numaralı formayı hediye etti. Kaymakam Baskın’a teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Orhan, "Yönetim olarak ne zaman kaymakamımızın kapısını çaldıysak hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Her zaman bize destek vererek gerekeni yapmıştır" dedi.
Kaymakam Baskın da gençlerimizin spora yönelmesinin ruhsal ve fiziksel açıdan olumlu etkilerinin bilinen bir gerçek olduğunu belirterek, "Keban Tek Spor’a bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kebanlılara da şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyor ve Keban Tek Spor’a başarılar diliyorum" diye konuştu.
Keban Tek Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Orhan ve üyeleri daha sonra DSİ Keban Su Ürünleri Şube Müdür Yardımcısı ve su ürünleri mühendisi Yasin Celayir’ı makamında ziyaret ederek plaket verdi. Keban Tek Spor’un ilçede gençlere spor bilincini kazandırdığını dile getiren Celayir, "Bunun yanı sıra gençlerimizi kötü alışkanlıklardan da uzak tutma adına önemli bir görevi var. Keban Tek Spor’a da bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.