MANİSA ( İHA) –Manisa’nın Salihli ilçesinde, işten çıkartılan belediyenin taşeron işçileri, ortak bir basın açıklaması yaptı.
Salihli Belediyesi’nden işten çıkarılan taşeron işçiler, Demokrasi Meydanı’nda ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya, CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz, işçi aileleri ve sivil toplum kuruluşları da katılarak, mağdur işçilere destek oldu.
Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bizler Salihli Belediyesi’nde yıllarca çalışıp işten çıkarılan taşeron işçileriz. Çöpünüzü temizleyen, park ve bahçelerini yapan temiz su ve kanalizasyon sağlamak için çamurun içinde kazma kürek sallayan güneşin altında asfalt döken yol yapan emeğimizle güzel bir şehir yaratmaya çalışan kaliteli ve düzeyli hizmet almanız için gece gündüz demeden kendi sosyal hayatımız kalmadığı halde sosyal tesislerde Salihli halkına hizmet eden hafta sonu tatili, bayram seyran olsa da mesai yapan belediye emekçileriyiz. Yılbaşından sonra yüzden fazla taşeron işçi işten çıkarılmıştır. Arkası gelecektir. Hem bu ay hem de üç ay sonra aramıza yeni işsiz arkadaşlar daha katılacak. Kışın ortasında,bu karda kışta altı üstü asgari ücretle geçinmeye çalışan insanları işsiz bırakan, vicdanı bu günlerdeki havalar kadar soğumuşlardan aman beklemek için değil, bunları Salihli halkı bilsin diye toplandık."