DENİZLİ Süper Amatör Lig'in 3'üncü haftası'nda oynanan Tavas Birlikspor-Serinhisarspor maçının sonunda futbolcular birbirine girdi, tekmeler ve yumruklar havada uçuştu.
Ligde 4 puanı bulunan Tavas Birlikspor ile Serinhisarspor'un Tavas Stadı'ndaki randevusu 1-1 berabere devam ederken, Tavas Birlikspor 90'ıncı dakikada attığı golle 2-1 öne geçti, maç da bu skorla tamamlandı. Ancak hakemin bitiş düdüğüyle birlikte saha karıştı, iki takımın futbolcuları birbirlerine girdi. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgada bazı futbolcular yere düşen rakiplerini tekmeledi. 
İki takımın teknik heyeti ve yöneticileri sahaya girerek olayları önlemeye çalışırken, kavganın büyümesi üzerine Tavas Stadı'na takviye polis ekipleri gönderildi. Güvenlik güçleri kavga eden oyuncuları yoğun çabalar sonucu ayırdı ve Serinhisarsporlu futbolcular soyunma odasına gönderildi. Serinhhisarspor ve maçın hakemleri geniş güvenlik önlemleri altında Tavas Stadı'ndan ayrıldı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun kavgaya karışan futbolculara hakemin ve gözlemcinin raporuna göre büyük cezalar vermesi bekleniyor.

  FOTOĞRAF