AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu Sivil Toplum Kuruluşları’nı (STK) ziyaret etmeye devam ediyor.
Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu, bu çalışmalar kapsamında Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği’ni ziyaret etti. Kandaşoğlu burada Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mahmut Aydemir, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kondura ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman ile görüştü.
Kandaşoğlu, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mahmut Aydemir, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kondura ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman’ımakamında ziyaret ederek bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyleyerek, dilek ve temennilerini iletti.
Burada bir açıklama yapan Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mahmut Aydemir, Kandaşoğlu’nun aday adayı olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Zahir Kandaşoğlu’nu ve aile büyüklerini yakından tanırım. Gerçekten saygı duyduğum ve çok sevdiğim bir ailedir. Zahir beyin aday olması bizleri hem heyecanlandırmış, hem de çok mutlu etmiştir. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Kendisi Van’a yakışan bir isimdir. Van’a ciddi katkıları olacağına inanıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte kendisini mecliste görürüz. Onun meclise gitmesiyle birlikte meclise renk katacağına inanıyorum. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Bundan sonraki süreçte bütün desteğimiz onunla olacak” dedi.
Daha sonra söz alan Kandaşoğlu, bundan sonra ki süreçte Van’a faydasının olacağını söyleyerek, “Bundan sonra Van’ın sorun ve sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. İnşallah size faydalı olacağım. Kendime çok güveniyorum. İnşallah memleket için hayırlısı olur “ dedi.
Buradan ayrılan Kandaşoğlu, daha sonra MÜSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal ve ASKON Van Şube Başkanı Adnan Ertürk’ü ziyaret etti. MÜSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal da, Kandaşoğlu’nu tebrik ederek bundan sonraki süreçte kendisine destek vereceklerini söyledi. ASKON Van Şube Başkanı Adnan Ertürk ise, Kandaşoğlu’nun bu memlekete çok faydalı olacağını söyleyerek, kendisini mecliste görmek istediklerini belirtti.