YILDIRIM'DAN İZMİR'E HİZMET SÖZÜ
AK Parti İzmir 1'ince bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, Seçim gezisine Selçuk'tan sonra Ödemiş'te devam etti. Partisinin ilçe binası önünde partililere seslenen Yıldırım, "Bugünden itibaren hizmet için yola çıktık. 1 Kasım'dan sonra İzmir'i Ege'nin İncisi, Türkiye'nin İstanbul'la birlikte birincisi yapacağız" dedi.
Binali Yıldırım'ın konuşmasından önce polis köpekleri tarafından cadde üzerinde bomba araması yapıldı. Partililerin ilçe girişinde karşıladığı Yıldırım, "Bütün ilçe ve mahallelerde 4 milyon hemşerimize ulaşacağız. Onların gönlüne girmeye çalışacağız. Geçmişte bunu başardık. Şimdi bunu başarmak için her türlü imkan ve arzumuz var. İzmirlilere mesajımız şu; İzmir'e ilk geldiğimizde 2011'de dedik ki, İzmir'e siyaset yapmaya gelmedik, İzmir'e hizmet için geldik. O gün bugün İzmir'de tam, 2 Katrilyonluk iş yapmışız. Sadece 2011 den bu tarafa. Yapacak çok işimiz var. Bu işleri yapmak için, Bugünden itibaren yola çıktık. 1 Kasım'dan sonra İzmir'i Ege'nin İncisi, Türkiye'nin İstanbul'la birlikte birincisi yapacağız. Bunu İzmirli hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Ben bu arzu ve isteği İzmir'de, Ödemiş'te görüyorum. Gittiğimiz her ilçede görüyoruz" dedi. 
SEL MAĞDURLARINI ZİYARET ETTİ 
Geçtiğimiz günlerde sel felaketinin yaşandığı Kaymakçı'yı ziyaret eden Yıldırım, "Devletimiz Kaymakçı ve Çaylı'nın yaralarını saracaktır. Bundan herkes müsterih olsun. Sıkıntıları çözeceğiz. 2011 yılında Milletvekili olduğumdan beri Kaymakçı hep benimle oldu. İzmir denince hep Kaymakçı hatırlanıyor. Hiçbir beklenti olmadan şahsıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Arkadaşlarımızla beraber iyi bir sonuçla seçimleri sonuçlandırırsak, O zaman artık hep buradayız. Ben ve arkadaşlarım Ankara'da sizin gözünüz ve kulağınız olacağız" ifadelerini kullandı. 
SINIFTA KALDILAR 
Muhalefet partilerini de eleştiren Yıldırım, "1 Kasım da sandığa gidiyoruz. 7 Haziran da siz bir karar verdiniz. Ama bu kararın uygulama imkanı bulamadınız. Ak Parti İktidarı buraya kadardı. Birinci parti idi, ama birileri bir araya gelip, hükümeti kurun, sorunları dertleri çözün dediler. Bunun için çok gayret sarf ettik. Maalesef muhalefet partisinin birisi, 'Ben hükümet kurmam, ben seçime gitmem, ben bu işlere karışmam' dedi. Siz çözüm sürecini kimle yapacaksınız, gidin onla görüşün diyerek kapıyı kapattı. Ana muhalefet partisi de maalesef bu konuda iyi bir imtihan veremedi. Keşke hükümet kurulmuş ve çözüm bekleyen sorunları çözmek için karşınızda bulunsaydık, ama olmadı. Vatandaş, 'HDP için barışa bir şans verin, bu millet ola ki barış olsun, her türlü fedakarlığı yaparız' dedi. Ne oldu? Tekrar halkın oyları ile seçildiler. Ancak Partili milletvekilleri, Terör örgütünün emrine girdiler. İyi bir imtihan veremediler. Sınıfta kaldılar" diye konuştu.

 

FOTOĞRAF