KARABÜK (AA) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Erol Karadeniz, görevini Tuncay Özcan'a devretti.

 KTSO Toplantı Salonu'ndaki törende konuşan Karadeniz, yasal süreç içerisinde başkanlık görevini yürüttüğünü belirterek, Tuncay Özcan'a başarılar diledi.

Özcan ise başkan seçilince aktif siyaset hayatına son verdiğini vurgulayarak, millete hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Amaçlarının devraldıkları bayrağı aynı sorumlulukla taşımak olduğunu aktaran Özcan, şunları söyledi:

 "Daha evvel odada görev yapmış bütün değerli üye ve başkanlarımıza hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir uyum ve gayretle mesai paylaştığım bütün yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve Meclis Başkanı Timurçin Saylar'a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca aynı yönetim ve ekipte çalışmış olmaktan büyük onur duyduğum selefim Sayın Sedat Namal'a yaptığı hizmetler, oda başkanlığı makamına kazandırdığı yeni vizyon ve bizlere aşıladığı yeni ufuklar için çok teşekkür ediyorum. Büyük projeler ve yeni Karabük vizyonunun devam eden hizmetlerinin takipçisi ve mihmandarı olmaya devam edeceğimizi samimiyet ve kararlılık ile ifade ediyoruz."

Konuşmalarında ardından Özcan, Karadeniz'den görevi devraldı.