Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde oluşturulmuş çöp ev, Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından boşaltıldı.
Yıllardır biriktirdiği çöplerle yaşamını sürdüren akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Elif Gümüş’ün evinden iki kamyon çöp çıktı. Temizliğin bitmesiyle birlikte Elif Gümüş’e zabıta ekiplerinin ihtiyaca göre eşya yardımı yapacağı öğrenildi.
Foça Mahallesi, 961 sokakta 87 yaşındaki Elif Gümüş’e ait çöp evden rahatsız olan çevre sakinleri durumu Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bildirdi. Zabıta ekiplerinin girişimiyle boşaltılan çöp ev ile evin bahçesindeki çöpler, Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin yoğun çabası ile kamyona yüklendi. Yıllardır biriktirdiği çöplerle yaşayan Gümüş’ün komşuları tarafından temizlik yapma isteklerine tepki gösterdiği ve eve kimseyi almadığı ileri sürüldü.
KOMŞULAR TEMİZLİKTEN MEMNUN
Elif Gümüş’ün komşusu olan Kemal İzmir, evin biraz daha temizlenmemesi durumunda patlama bile olabileceğini söyledi. Fethiye Belediyesi’ne teşekkür eden İzmir, evin içinde ve bahçesinde büyük fareler olduğunu iddia etti. Gümüş’ün kapı komşusu Gülümse Tulan ise, kokudan uyuyamadıklarını söyleyerek, Fethiye Belediyesi yetkililerine yaptıkları bu temizlikten dolayı teşekkür etti.