Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda kötü sonuçlar alan Aydınspor 1923’e moral amaçlı ziyaret gerçekleştiren Aydın Masterler Derneği, siyah beyazlı futbolcularla antrenman öncesinde Türk Bayrağı açarak terörü lanetledi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Ankara’da yaşanan terör olayları nedeniyle Aydınspor 1923’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Aydınlı Masterler, siyah beyazlılar ile birlikte dev Türk bayrağı açarak terörü protesto etti. Antrenman öncesinde de futbolculara Aydın’ın yöresel ürünlerinden olan incir ve ceviz ikram eden Aydınlı Masterler siyah beyazlılara kalan maçlarında başarılar diledi. Ziyarette Aydın Masterler Derneği Başkanı Mehmet Çetin başta olmak üzere hem Aydınspor 1923’ün eski futbolcusu hem de Aydın Masterler’da top koşturan antrenör ve oyuncu Barış Mayadağ, Recep Dalman, Gökhan Doğan, Serdar Kahraman, Recep Seçkin, Müfit Balkan ve Erdal Hanaylı yer aldı.
“İNŞALLAH TAKIMIMIZ PLAY-OFF’A KALIR”
İyi veya kötü sonuçlar alsalar da her zaman Aydınspor 1923’ün destekçisi olduklarını hissettirmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini n altını çizen Aydın Masterler Derneği Başkanı Mehmet Çetin, “Şehrimizin takımı son zamanlarda kötü sonuçlar almış olabilir fakat bunlar futbolun içinde olan şeyler. Aydınspor 1923 sadece kendisine güvensin yeter. Play-off yolunda inşallah takımımızın emekleri boşa çıkmaz. Hepsine başarılar diliyoruz. Ayrıca hep birlikte terörü de lanetleyerek hep beraber simgemiz olan Türk Bayrağı açarak terörün karşısında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Forma numaraları farklı olsa da futbolcuların hepsi bizim Aydın futbolcularıdır. Bu anlamda da yöresel ürünlerimiz olan incir ve cevizin birlik ve beraberliği arttırmadaki rolünü bildiğimiz için bu tür bir ikramda da bulunduk. Aydınspor 1923’ün bu yöresel ürünlerimizi yerken play-off yolunda kenetlenerek bir aile olmalarını amaçladık. İnşallah takımımız play-offa kalır” dedi.
KARTAL HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Ziyaret sonrasında da hafta sonu evinde İstanbul ekiplerinden Kartalspor maçının hazırlıklarına devam eden Aydınspor 1923 düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda topla çalışma yaptı. Sakatlıkları devam eden Uğur ve Seçkin antrenmanlara katılmazken Nezir ise takımdan ayrı koşu yaptı. Sakatlığı büyük ölçüde iyileşen kaleci Evren ise takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Play-off hedefinden kopmak istemeyen siyah beyazlılar kara bulutları dağıtmaya çalışırken Kartal maçına odaklanmaya çalıyor.