Kuşadası Otelciler Derneği(KODER) ve AYDEM ile çeşitli firmaların katkılarıyla AKUT Kuşadası Şubesi’ne hibe edilen arazi ve transit olmak üzere iki adet arama kurtarma aracının tanıtımı için tören düzenlendi.
AKUT Kuşadası tarafından Kuşadası Charisma Hotel De Luxe’de gerçekleştirilen törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, KODER Başkanı Tacettin Özden ile turizmciler, bağış yapan firmaların temsilcileri ve davetliler katıldı, bağış yapılan iki araç tanıtıldı.
Törende konuşan AKUT Kuşadası Şube Başkanı Tunç Aytur, bağış yapan firmalara teşkekkür ederek, “Kuşadası’nın önde gelen firmaları ve KODER Üyeleri -AYDEM Yetkililerinin işbirliği ile derneğimize yapılan bağışlar sonucunda Kuşadası Ekibine kazandırılan iki adet arama kurtarma aracının tanıtım kokteyli Charisma De Luxe Hotel’in ev sahipliğinde yapıldı.Tanıtıma sponsor firmaların dışında Aydın Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Ayhan,Kuşadası Kaymakamı Sayın Muammer Aksoy ve değerli protokol üyeleride katıldı.
Derneğimize kazandırılan 4x4 arazi aracı KODER-AYDEM işbirliğininyaptığı bağışlarla alınırken; Transit arama kurtarma aracı,Adaland,Anker Turizm,Atlantique Otel,Cella Epesus Hotel,Met Mekanik,Pine Bay Resort Hotel,Pirim Gıda ,Risus Hotel,Siba Turizm,Süzgeç Yapı İnşaat,Taşyazı İnşaat firmaları tarafından yapılan bağışlarla ekibimize kazandırıldı. Kuşadası halkının duyarlı yaklaşımdan ve verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederiz “ dedi.x