Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Antalya’da gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Polis Memuru Muhammed Oğuz Kılınç, anısına düzenlenen şampiyonada dereceye giren başarılı wushucuları ağırladı.

Katıldığı şampiyonalarda madalyaları toplayan Yunusemre Belediyespor, Antalya’da minik-yıldızlar, gençler ve büyükler olarak üç etap halinde gerçekleştirilen şampiyonada da başarı elde etti. Şampiyona sonrası Manisa’ya dönen başarılı sporcular, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek kupa sevincini paylaştı. Ziyarette sporculara Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Wushu Antrenörü Yusuf Çetinkaya da eşlik etti. Sporcuların elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını kaydeden Başkan Çerçi, sporculara başarılarının devamını diledi.

Başkan Çerçi yaptığı açıklamada, “Belediyespor bünyemizdeki sporcularımız Türkiye şampiyonalarında başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleştirilen şampiyonada wushu sporcularımız başarılı sonuçlar elde etti. Sporcularımız bizleri de ziyaret ederek onurlandırdılar. Başarılı sporcularımızı ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Wushu Antrenörü Yusuf Çetinkaya ise, sporcuların başarıdan başarıya koştuğunu vurgularken desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Çerçi ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’a teşekkür etti. Başkan Çerçi günün anısına başarılı sporculara spor malzemesi hediye etti.