ENERJİ ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, "Ülkemize yapılan iç ve dış saldırılara karşı birlik içerisinde mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.
Eğitim Bir Sen tarafından başlatılan 'Öncü medeniyet, güçlü Türkiye, hedef bir milyon üye' konulu toplantı Kayseri’de yapıldı. Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Büro Memur- Sen Başkanı Mehmet Hadi Erdoğmuş, AK Parti Kayseri milletvekilleri ve AK Parti Kayseri milletvekili adayları da katıldı. Toplantıda konuşan Taner Yıldız, "Türkiye’nin önemli bir süreçten geçiyor, 1 Kasım seçimleri her zamanki seçimlerden daha önemli. Türkiye terör tehdidiyle karşı karşıyadır. Terör örgütü mensuplarının Peygamber efendimize hakaretler içeren sözlerle kutsal değerlerimize saldırmaya başladılar, fakat bölgede yaşayan sağduyulu insanların bu saldırılara karşı çıkıyor. Hep birlikte ülkemiz ve geleceğimiz için çalışmamız gerekiyor. Ülkemize yapılan iç ve dış saldırılara karşı birlik içerisinde mücadele etmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ise "Memur Sen ailesi olarak bir milyon üye hedefiyle çalışıyoruz. Ülkemizin karşı karşıya olduğu tehlikeler karşısında sağlam bir duruş sergilemeye devam edeceğiz. Diyarbakır’da Peygamber efendimize yapılan saldırı karşısında ilk tepkiyi gösteren Ulu Cami imam hatibi Memur Sen üyesi. Her türlü haksızlığa ve zulme aynı duyarlılıkla karşı geleceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI