TEMEL ELCİVAN - BRUGGE /

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme ve futbolcusu Boli Bolingoli, yarın Beşiktaş'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Michel Preud'homme, çeviri yapılmayan basın toplantısında Fransızca, Flamanca ve çok az da İngilizce konuştu. Teknik adam Preud'homme, "Beşiktaş'ın kaliteli oyuncu kadrosu var. Oyuncularımız, çok güçlü bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorlar. Gol yemezsek bizim için iyi netice olur, gol atarsak tabii ki mutlu oluruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

"GÜZEL BİR TARİH YAZABİLİRİZ"

Club Brugge'ün oyuncusu Boli Bolingoli ise, "Yine UEFA Avrupa Ligi maçına odaklanıyoruz. Elbette takım olarak her maça ayrı bakıyoruz, ama aynı önemi vererek. Yarınki maç da çok önemli. Yarın ilk önce iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz, sonrada kupada Anderlech'te karşı hazırlanacağız. Avrupa Ligi'nde şu anda durduğumuz yerden bence herkes mutlu. Ama Beşiktaş'ı da yenip çeyrek finale yükselmek tabii ki daha güzel bir başarı olacaktır. Güzel bir tarih yazabiliriz" diye konuştu.

Gelen bir soru üzerine Bolingoli, "Club Brugge'ün ırkçılığa karşı tavır alması güzel bir şey. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Irkçılığın futbolda sergilenmesi çok ucuz bir davranış. Club Brugge yabancılar konusunda elinden geleni yapmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada Belçika temsilcisi bugün yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı