Karaoyumca Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, birçok şehrin merkezinde olmayan imkanların Atakum’da ‘köy’ statüsünden ‘mahalle’ statüsüne geçen yerleşim merkezlerine sunulduğunu söyledi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘köy’ statüsünden ‘mahalle’ statüsüne geçen yerleşim merkezlerinde kapsamlı çalışmaların sürdüğünü belirtti. Karaoyumca Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların ardından incelemelerde bulunan Başkan Taşçı, çamurlu yolların tarihe karıştığını belirterek, “Eskiden çamur içerisindeki yollar şimdi parke taşlarla döşeli. İlçenin merkezindeki mahallemiz ile merkeze en uzaktaki mahallemiz arasında bir fark kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün incelemede bulunduğumuz mahallemize sunulan yol imkanı, birçok şehrin merkezinde yok. Bundan da gurur duyuyorum” diye konuştu.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür eden Karaoyumca Mahallesi Muhtarı Ercan Yılmaz, “Mahallemizde yolların düzelmesini 2008 yılından bu yana heyecanla bekliyorduk. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı göreve gelir gelmez bizlerle görüştü ve kısa sürede yol sorunumuz çözüldü. Karaoyumca Mahallesi olarak modern sokaklara, yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.